Vann-behandling

Enkelte ganger kan det oppstå både humus, smak, jern,kalk, - spesielt da fra egne vannkilder.

Den enkleste måten for å redusere/fjerne disse fremmedlegemende i vannet er å filtrere gjennom filter - disse kan fåes i utallige filtrerings grader. som engangsfilter og vaskbare filter. Ved noen tilfeller er vil det være nødvendig med andere tiltak enn bare et enkelt partikkelfilter.  Ved bruk av feks. avherdingsfilter vil du få redusert/fjernet mineraler fra drikkevannet.

UV- filtering er en løsning som tar mikroorganismer og bakterier - vannet går gjennom en beholder hvor det passerer en UV lampe som dreper alt som ikke er partikler.
UV-system med høy brukervennlighet og sikkerhet for sluttbruker. Det kompakte UV-systemet sparer installasjonsplass og gjør installasjonen lettere.
UVMax bruker bare en enkel lampe med høy UV-intensitet, noe som gir sikker desinfeksjon og reduserer utgifter ved lampeskift.
VMax har også evnen til å opprettholde full lampeeffekt selv om variasjoner i spenningen oppstår. Med nedtellingstaker for antall dager som er igjen, oppdages behovet for lampeskift lett.


Vi er behjelpelige med å ta vannprøve for analyse som vi videresender til Klart Vann, hvor de påviser hva vannet inneholder og gir en tilbakemelding på hvilke tiltak som må gjøres for å løse problemet.
 
Leverandører:

Grohe

IFÕ

Danfoss

+ Se flere
last ned
l%c3%a6rling bedrift
vvsfagmann 300
nrl
space
Finnøy Rør AS
Judaberg
4160 Finnøy

Kontakt oss
Finnøy Rør AS

Tlf: 51 71 26 40
post@finnoy-ror.no